Pris og tilbud

På flyt trening kan du velge mellom medlemskap eller drop inn timer. For deg som trener jevnlig, passer medlemskap best. Om du trener i korte perioder. Eller vil komme på timer for å få hjelp og inspirasjon til hjemmetrening, passer dropp inn best.

Ved medlemskap betaler du en fast pris hver mnd. Ved dropp inn kjøper du det antall klipp du ønsker. Timene våre er delt i to kategorier:

  • ZUMBA: Koster 1 klipp pr time.
  • PILATES/SUPER: Koster 2 klipp pr time

Dette gjelder både ved dropp inn og ved medlemskap. De som velger medlemskap har ett fast antall klipp til disposisjon hver uke. På timene Pilates og Super er personlig tilpassing av treningsprogram inkludert i prisen. Klippene har “roll over”, så om du ikke får brukt de opp, kan du bruke de seinere.


HØSTENS TIMEPLAN KOMMER HER.

MEDLEMSKAP

Vi har tre typer medlemskap. Du velger hvilke som passer for deg ut i fra hvilke timer du ønsker og gå på, og hvor ofte. Du kan Bruke klippene slik du ønsker, du kan for eksempel gå på 2 Zumba-timer en uke, og en Pilates-time uken etter. Du velger fritt det som passer deg, så lenge det er plass på timen du ønsker. Når du er medlem, kan du også trene på egenhånd innenfor åpningstidene.

BASIS: 8 klipp pr mnd. Disse kan du for eksempel bruke til 2 Zumba-timer hver uke, eller en Pilates/Super time hver uke. Basis-medlemskap koster kl 500,. pr mnd

SØLV: 16 klipp pr mnd. Her kan du for eksempel gå på 2 Zumba-timer og en Pilates/Super-time hver uke. Sølv medlemskap koster kr 800,- pr mnd.

GULL: Med gull-medlemskap har du ubegrenset trening. Gull medlemskap koster kr 950,- pr mnd.

Alle medlemskap har bindingstid på 6 mnd. Men du står fritt til å endre type medlemskap innenfor bindingstiden. Du vil jevnlig få oppdateringer om hvor mange klipp du har til rådighet.


DROPP INN

Om du ønsker å trene i en kortere periode, eller du vil komme innom en gang i blant, kan du kjøpe klippekort. Du kan kjøpe det antallet du selv ønsker. Klipp må brukes innen 6 mnd. fra kjøpsdato.

  • 1 klipp – kr 85,-
  • 2 klipp – kr 170,-
  • 8 klipp – kr 680,-

På timene Pilates og Super er personlig tilpassing av treningsprogram inkludert i prisen. Du får ditt personlige program på den andre timen du deltar på. Dette betyr at ved dropp inn må du komme på to timer før du får program.

For deg som vil trene hjemme har vi også mulighet til en kombinasjon av dropp inn timer og hjemmetrening på nett. Dette passer fint for deg som for eksempel ikke kommer deg ut på trening jevnlig. Eller deg som trives med å trene hjemme, men trenger litt hjelp med å lære nye øvelser. Mer info om dette kommer. Ta kontakt om du er nysgjerrig.